De 10 voordelen van een Luisterkind afstemming

Waarom zou je een Luisterkind afstemming aanvragen?

Hieronder de belangrijkste redenen waarom dit een prachtige methode is om jezelf of je kind beter te begrijpen.

  1. Een afstemming is een boodschap van het kind zelf, vanuit het hart en dus de aller puurste vorm van communicatie. Er komt geen therapeut aan te pas met goedbedoelde informatie of theorieën.
  2. Het kind kan lekker thuis blijven, op zijn vertrouwde plek, zonder naar een praktijkruimte te hoeven gaan, waar alles vreemd is en eng.
  3. De afstemming is altijd vanuit liefde geschreven.
  4. Als ouders krijg je vaak de vraag vanuit het kind om ergens aan te werken of aandacht aan te besteden. Dit is fijn want zo weten de ouders ook wat ze er zelf aan kunnen doen.
  5. Het kind krijgt de kans om zijn verhaal te doen, zonder dat de vader of moeder dit kan beïnvloeden. Het krijgt alle ruimte en er wordt geluisterd naar alles wat het kind kwijt wilt.
  6. Het mooie van een Luisterkind afstemming is dat het niet alleen werkt bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Ook zij kunnen hun vragen stellen en hun problemen voorleggen.
  7. Wat helemaal bijzonder is, is dat een Luisterkind afstemming zelfs werkt bij mensen die geestelijk beperkt zijn, of waarbij communicatie moeizaam gaat, bij baby’s (zelfs die nog niet geboren zijn!) en bij overledenen.
  8. Een Luisterkind afstemming laat je in een spiegel kijken en beseffen dat je de antwoorden al in je hebt, maar dat iemand het voor jou netjes heeft opgeschreven. Hoe makkelijk is dat?
  9. Het enige wat je hoeft te doen is een foto met naam, leeftijd en gezinssamenstelling op te sturen en binnen 2 weken krijg je een persoonlijke boodschap opgestuurd via de mail. Geen wachttijden en alles vanuit huis geregeld.
  10. Een Luisterkind afstemming helpt je bij het proces om datgene waar je tegen aanloopt beter te kunnen begrijpen en er ook daadwerkelijk iets aan te kunnen doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *