Hoog gevoelige pubers

Bij vele afstemmingen die ik maak heb ik te maken met kinderen of volwassenen die hoog gevoelig zijn. Zij hebben hier in meer of mindere mate last van. Omdat ik zelf ook nog iedere dag heel bewust moet zijn van de dingen die mij energie kosten en die mij energie geven, vind ik het heel belangrijk om mensen te laten weten op welke manieren dat kan.

Het artikel wat ik schreef over hoog gevoelige pubers heb ik daarom gestuurd naar een middelbare school, om zo meer bekendheid te geven aan dit onderwerp en tips en adviezen te geven aan de ouders van kinderen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar.

Het bijgevoegde stuk is geplaatst in de “Ouderwijs” van het Gertrudiscollege in Roosendaal (vanaf pagina 10).

Klik op de volgende link: Lenteouderwijs 2016

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *