Lezing Nieuwe Tijd Beurs

Dit weekend heb ik een lezing gegeven over hoog gevoeligheid op de Nieuwe Tijd Beurs van Jo Suijkerbuijk. Hoewel ik het best heel spannend vond, had ik er veel zin in. Het is echt mijn doel om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de term hoog gevoeligheid en de kenmerken ervan. En natuurlijk hoe ze er mee om kunnen gaan voor zowel volwassenen als kinderen.

Nadat ik mijn verhaal had gedaan kreeg ik nog enkele vragen van o.a. een leerkracht, een oppasmoeder en een vader van 3 hoog gevoelige kinderen. Nadat ik ieder zo uitgebreid mogelijk antwoord had gegeven kon ik het afsluiten door ieder nog een folder van mijn praktijk Sensitivia mee te geven. Mijn Luisterkind methode sluit immers mooi aan op dit thema. Het was voor mij een prachtige kans om mijn verhaal te doen en dit onderwerp bekendheid te geven.

Binnenkort komt op mijn website meer informatie over hoog gevoeligheid en wat ik voor u kan betekenen bijv. een workshop of een lezing gericht op volwassenen of specifiek voor kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *