Subsidie Mindfulness voor ouders en opvoeders

Vanaf 2022 wordt mijn training:  Mindfulness voor ouders en opvoeders gesubsidieerd door de Gemeente Roosendaal. Dit zorgt ervoor dat inwoners van Roosendaal kosteloos kunnen deelnemen.

De training duurt 8 weken en de lessen zijn 2 ½ uur.

Er is veel ruimte voor het delen van eigen ervaringen en we gaan leren ontspannen, bewust worden van onze eigen automatische reacties en krijgen inzicht in zowel ons gedrag als dat van de kinderen. De groepjes zijn klein. Dit werkt fijn omdat ik persoonlijke aandacht en rust erg belangrijk vind.

Je krijgt een werkboek zodat je je eigen ervaringen kunt bijhouden en het is mogelijk om audiobestanden thuis te beluisteren met daarop de ingesproken meditaties.

De training wordt in het voorjaar en in het najaar gehouden.

Stuur me een berichtje als je geïnteresseerd bent.

1 gedachte over “Subsidie Mindfulness voor ouders en opvoeders”

  1. Jessy van der Linden

    Goedemiddag,

    Ik heb interesse in de curus Mindfulness voor ouders en opvoeders.
    Ik begreep dat hier mogelijk nog een plaatsje bij vrij is. Vandaar dat ik me afvraag of welk moment de cursus precies gegegeven gaat worden? En of dit plekje nog beschikbaar is?
    Ik heb interesse in deze cursus omdat wij 4 kinderen opvoeden. 2 biologische dochters, beide hoogbegaafd en iig 1 van beide hoogsensitief en 2 pleegkinderen waarvan 1 met hechtingsproblematiek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *