Nieuws & blogs

Nieuws en blogs

Nieuws en blogs

Nieuws

 

Komend schooljaar geef ik Mindfulness training op scholen binnen de Borgesius Stichting. Het is een pilot fase waarin bekeken wordt hoe deze lessen ervaren worden door de leerkrachten. Wanneer dit positief is, mag ik dit het hele schooljaar gaan doen waardoor veel leerlingen hier kennis mee kunnen maken.

Ik ga aan de slag met hele klassen maar ook met wat kleinere groepjes en evt. individueel. Het is voor mij de uitdaging om het goed weg te zetten en te laten ervaren wat de waarde is van meer rust en aandacht voor het kind zelf. Vooral in deze tijd waarin veel ouders het druk hebben en leerkrachten een vol lesprogramma hebben om de benodigde doelen te halen.

Nieuwsgierig?

Op zowel Facebook als op LinkedIn zal ik wekelijks mijn eigen ervaringen delen.

Mindfulness-lessen op scholen

Deze zomer heb ik weer veel inspirerende boeken gelezen. O.a. het boek ‘Overprikkeld brein‘ dat zeer de moeite waard is. Zo belangrijk

Iets voor jou? Na de zomervakantie kunnen inwoners van Roosendaal gratis deelnemen m.b.v. subsidie van de gemeente Roosendaal. Stress in de opvoeding,

Vanaf 2022 wordt mijn training:  Mindfulness voor ouders en opvoeders gesubsidieerd door de Gemeente Roosendaal. Dit zorgt ervoor dat inwoners van Roosendaal