Tarieven

Tarieven

Tarieven

Onderstaand de tarieven voor 2022

Kindertraining, helemaal op maat gemaakt voor jouw kind

Samen met het kind en de ouders bespreek ik waar we aan gaan werken. Vervolgens stem ik elke les af op dat wat op dat moment nodig is.

Een individuele training bestaat uit een kennismakingsgesprek, bijeenkomsten van 45 minuten of 90 minuten en elke week een evaluatie naar de ouders toe. Daarnaast geef ik tips aan de ouders waar ze zelf thuis mee aan de slag kunnen. De lessen kunnen ook 1x in de 2 weken ingepland worden.

Deze persoonlijke begeleiding kost inclusief alle materialen en overdracht naar de ouders:

45 minuten per keer: €35,-

90 minuten per keer: €50,-

Training voor ouders

Deze training sluit heel mooi aan bij de kindertraining omdat we aan dezelfde thema’s werken en de ouders ook zelf kunnen ervaren wat de Mindfulness oefeningen met hen doen. Wanneer ook de ouders bewuster worden van hun eigen reactie op bepaald gedrag en hier anders mee leren omgaan, zal er veel sneller verbetering optreden bij het kind en/of de relatie tussen ouder en kind.

Het duurt 8 weken en elke les is 2½ uur en bevat veel praktische Mindfulness oefeningen die thuis in de praktijk worden gebracht maar ook theorie om meer begrip te krijgen en bewuster te worden van datgene waar je in de opvoeding tegen aan loopt.

Deze waardevolle training kost €450,- (minimaal 2 deelnemers) en dat is inclusief handboek.